The White Tiger

· Modifikuar · Postuar
The White Tiger
7/580 votat

The White Tiger me Titra Shqip

Një shofer ambicioz indian përdor zgjuarsinë dhe dinakërinë e tij për të shpëtuar nga varfëria dhe për t’u ngjitur në majë.

Gallery The White Tiger

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *