Close

The Winter Lake

· Updated On · Posted On
The Winter Lake
4.9/10 votat

The Winter Lake me Titra Shqip

Një djalosh i ri shpërngulet me mamanë e tij në shtëpinë e vjetër të familjes së saj për t’iu larguar telasheve të mëparshme, por pavarësisht dëshirës për një fillim të ri, takimi dhe miqësia me fqinjët e rinj sjell probleme akoma edhe më të ndërlikuara në jetët e tyre.

Gallery The Winter Lake

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.