The Witcher: Nightmare of the Wolf

· Updated On · Posted On
The Witcher: Nightmare of the Wolf
7.9/313 votat

The Witcher: Nightmare of the Wolf me Titra Shqip

Pasi i shpëton varfërisë për t’u bërë shtrigan, Vesemiri vret përbindësha për pasuri dhe lavdi, por kur shfaqet një kërcënim i ri, atij do t’i duhet të përballet me demonët e së kaluarës së vet…

Gallery The Witcher: Nightmare of the Wolf

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *