The Wolf of Wall Street

· Updated On · Posted On
The Wolf of Wall Street
8/17826 votat

The Wolf of Wall Street me Titra Shqip

Seks. Para. Pushtet. Drogë. Nën drejtimin e regjisorit legjendar Martin Scorsese dhe interpretimin e shkëlqyer të Leonardo DiCaprio, vjen historia e vërtetë dhe skandaloze e Jordan Belfort, njeriu që nga këmbimi i stoqeve të vogla, u kthye në një supermilioner të pamoralshëm. Në fundin e viteve 1980, ai krijoi një perandori ku korrupsioni ishte mbret dhe më shumë nuk mjaftonte kurrë.

Gallery The Wolf of Wall Street

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *