Close

The Year Earth Changed

· Updated On · Posted On
The Year Earth Changed
8/33 votat

The Year Earth Changed me Titra Shqip

The Year Earth Changed është një dokumentar me kohë, i veçantë që merr një qasje të re ndaj karantinës dhe historive ngritëse që kanë dalë prej saj. Nga dëgjimi i këngëve të zogjve në qytete të shkreta deri te balenat që komunikojnë në mënyra të reja për të hasur kapiara në periferitë e Amerikës së Jugut, njerëzit në të gjithë botën kanë pasur mundësinë të merren me natyrën si kurrë më parë. Ky film special një orësh tregon se si ndryshimet në sjelljen njerëzore – zvogëlimi i trafikut të anijeve turistike, mbyllja e plazheve disa ditë në vit, identifikimi i mënyrave më harmonike për të bashkëjetuar njerëzit dhe kafshë të egra – mund të kenë një ndikim të thellë në natyrë.

Gallery The Year Earth Changed

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.