The Yin-Yang Master: Dream of Eternity

· Updated On · Posted On
The Yin-Yang Master: Dream of Eternity
7.6/91 votat

The Yin-Yang Master: Dream of Eternity me Titra Shqip

Qing Ming, Mjeshtri Jin-Jang, mori dëshirën e fundit të zotit të tij dhe shkoi në Qytetin Perandorak për të marrë pjesë në ceremoninë e adhurimit të qiejve.

Gallery The Yin-Yang Master: Dream of Eternity

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *