Close

There’s Someone Inside Your House (2021)

· Updated On · Posted On
There’s Someone Inside Your House (2021)
6/16 votat

There’s Someone Inside Your House me Titra Shqip

Ndërsa fillon numërimi mbrapsht për diplomimin, studentët në Osborne High po ndiqen nga një qëllim maniak për të ekspozuar sekretet e tyre më të errëta në të gjithë qytetin, duke terrorizuar viktimat ndërsa mbanin një maskë të ngjashme me jetën e fytyrës së tyre. Me një të kaluar misterioze të sajin, Makani dhe miqtë e saj duhet të zbulojnë identitetin e vrasësit para se të bëhen viktima vetë.

Gallery There’s Someone Inside Your House (2021)

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.