Thor: Ragnarok

· Modifikuar · Postuar
Thor: Ragnarok
7.6/16149 votat

Thor: Ragnarok me Titra Shqip

I burgosur, i fuqishmi Thor e gjen veten në një duel vdekjeprurës gladiatorial përballë Hulkut, ish-aleatit të tij. Thor duhet të luftojë për mbijetesë dhe të sfidojë kohën, për të parandaluar që e plotfuqishmja Hela të shkatërrojë shtëpinë e tij dhe qytetërimin Asgardian.

Gallery Thor: Ragnarok

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *