Close

Those Who Wish Me Dead

· Updated On · Posted On
Those Who Wish Me Dead
7/814 votat

Those Who Wish Me Dead me Titra Shqip

Një djalosh dëshmitar i një vrasjeje e gjen veten të ndjekur nga dy vrasës në pyjet e Montanas me një ekspert mbijetese të ngarkuar me mbrojtjen e tij, dhe një zjarr pylli duke i kërcënuar që të gjithë.

Gallery Those Who Wish Me Dead

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.