Tick, Tick… Boom!

· Modifikuar · Postuar
Tick, Tick… Boom!
8/62 votat

Tick, Tick… Boom! me Titra Shqip

Në prag të ditëlindjes së tij të 30-të, Jonathon Larson, një kompozitor i ri premtues teatri lundron dashurinë, miqësinë dhe presionet e jetës si artist në qytetin e Nju Jorkut.

Gallery Tick, Tick… Boom!

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *