Tidal Wave

· Modifikuar · Postuar
Tidal Wave
6.7/241 votat

Tidal Wave me Titra Shqip

Profesori Kim, një gjeolog marine, kupton rrezikun e një mega-cunami që po i drejtohet Haeundaes, një vend turistik i njohur në bregun jugor të Koresë. Ai përpiqet dëshpërimisht të lajmërojë autoritetet dhe pushuesit të cilët nuk janë në dijeni të forcës shkatërrimtare natyrore që po vjen drejt tyre.

Gallery Tidal Wave

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *