Tiger

Tiger
6.8/9 votat

Tiger me Titra Shqip

“Tigër” është një film dramë sport me regjizor Alister Grierson dhe shkrimtarë Majkëll Pulieze dhe Prem Sing që bazohet në historinë e vërtetë të ish-kampionit të boksit në Ontario, Pardep Nagra. Ai ishte një besimtar Sikh i cili aspironte të bëhej boksier por që u skualifikua për shkak të refuzimit të heqjes së mjekrës e cila ishte një obligim fetar për të.

Gallery Tiger

,

,

,

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *