Close

Till Death

· Updated On · Posted On
Till Death
6.8/173 votat

Till Death me Titra Shqip

Një grua merret peng dhe lidhet me pranga me bashkëshortin e saj të vdekur si pjesë e planit të tij hakmarrës. E pamundur që të lirohet, ajo duhet të gjejë një rrugëzgjidhje për të mbijetuar teksa vijnë edhe dy vrasës për ta vrarë.

Gallery Till Death

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.