Tom and Jerry Cowboy Up!

· Updated On · Posted On
Tom and Jerry Cowboy Up!
7/6 votat

Tom and Jerry Cowboy Up! me Titra Shqip

Këtë herë, rivalët bashkohen për të ndihmuar një vajzë kauçike dhe vëllain e saj të shpëtojnë shtëpinë e tyre nga një grabitës i pangopur i tokës dhe ata do të kenë nevojë për ndihmë! Tre nipat e parakohshëm të Xherrit janë të gjithë gati për veprim, dhe Tom po mbledh një posedim qensh preri. Por, a mundet një bandë e zhveshur e tërbuarve të mposht një dëshpërim mashtrues të vendosur të mashtrojë një vajzë në ankth? Pavarësisht se çfarë ndodh me Tomin dhe Xherin në shalë, do të jetë një kohë shumë e mirë!

Gallery Tom and Jerry Cowboy Up!

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *