Close

Tom Clancy’s Without Remorse

· Updated On · Posted On
Tom Clancy’s Without Remorse
7.2/1553 votat

Tom Clancy’s Without Remorse me Titra Shqip

John Clarku, një ushtar i Forcave Speciale Amerikane kërkon hakmarrjen për vrasjen e gruas së tij, por e gjen veten pjesë të një konflikti më të madh midis SHBA-ve dhe Rusisë.

Gallery Tom Clancy’s Without Remorse

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.