Top Gun: Maverick

· Updated On · Posted On
Top Gun: Maverick
8.356/3432 votat

Top Gun: Maverick me Titra Shqip

Pas më shumë se tridhjetë vjet shërbimi si një nga aviatorët më të mirë të Marinës, dhe duke iu shmangur avancimit në gradë që do ta rrëzonte atë, Pit “Maverik” Mitchell e gjen veten duke trajnuar një detashment të të diplomuarve TOP GUN për një mision të specializuar, si i tillë nuk ka jetë piloti ka parë ndonjëherë.

Gallery Top Gun: Maverick

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *