Close

Transformers

· Updated On · Posted On
Transformers
6.7/8575 votat

Transformers me Titra Shqip

Një luftë shekullore mes dy racave Robotësh, Autobotët heroik dhe Deseptikonëve të këqij, vjen në tokë për një kub me fuqi të pamasë të cilin e ka një djalë adoleshent…

Gallery Transformers

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.