Triple Tap

· Modifikuar · Postuar
Triple Tap
6.4/37 votat

Triple Tap me Titra Shqip

Një qitës profesionist ndalon një vjedhje dhe shpëton jetën e një polici. Më pas ai përfundon në gjyq për këtë.

Gallery Triple Tap

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *