Troy

· Updated On · Posted On
Troy
7.1/7746 votat

Troy me Titra Shqip

I bazuar në Iliadën nga Homeri, filmi ndjek sulmin ndaj Trojës nga ana e Greqisë së bashkuar dhe vendos fatet e njerëzve të përfshirë.

Gallery Troy

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *