Close

True Memoirs of an International Assassin

· Updated On · Posted On
True Memoirs of an International Assassin
5.8/623 votat

True Memoirs of an International Assassin me Titra Shqip

Pasi një botuese, ndryshon përmbajtjen e një libri rreth një vrasësi të tmerrshëm, duke e kthyer nga trillim, në të vërtetë, shkrimtari e gjen veten në botën e personazhit të librit dhe detyrohet të përjetojë rolin e personazhit të tij për të mbijetuar.

Gallery True Memoirs of an International Assassin

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.