Two Lovers and a Bear

· Modifikuar · Postuar
Two Lovers and a Bear
6.7/54 votat

Two Lovers and a Bear me Titra Shqip

Një çift dhe një Ari: Në një qytezë të vogël pranë Polit të Veriut ku rrugët nuk të çojnë askund, historia tregon për Romanin (DeHaan) dhe Lusin (Maslany), dy shpirtra të humbur që bashkohen për të hedhur një hap në jetë dhe për të gjetur paqen e brendshme.

Gallery Two Lovers and a Bear

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *