Uncharted

· Updated On · Posted On
Uncharted
7/997 votat

Uncharted me Titra Shqip

Një i ri i zgjuar në rrugë, Nathan Drejk dhe partneri i tij i urtë Victor “Sulli” Sullivan nisin një ndjekje të rrezikshme të “thesarit më të madh që nuk u gjet kurrë”, ndërsa gjurmojnë gjithashtu të dhëna që mund të çojnë te vëllai i Nathan-it të humbur prej kohësh.

Gallery Uncharted

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *