Uncle Frank

· Updated On · Posted On
Uncle Frank
7.5/250 votat

Uncle Frank me Titra Shqip

Në vitin 1973, kur Frenk Bledsoi dhe mbesa e tij 18-vjeçare, Beth, marrin një udhëtim nga Manhatani në Krekvill të Karolinës së Jugut për varrimin e babai të tij, papritur u bashkohet Ualidi, i dashuri sekret i Frenkut. Rrugëtimi i tyre merr një tjetër rrjedhë, mes paragjykimesh dhe të papriturash.

Gallery Uncle Frank

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *