Close

V/H/S

· Updated On · Posted On
V/H/S
6/954 votat

V/H/S me Titra Shqip

Në V/H/S, një grup personash punësohet nga një grup i tretë i panjohur për të hyrë me forcë në një shtëpi të izoluar në fshat dhe të marrin një videokasetë të rrallë. Duke kontrolluar shtëpinë, djemtë përballen me një kufomë, një mori televizorësh të vjetër dhe një rezervë të pafund filmimesh kriptike, secila video më e çuditshme dhe më tmerruese se e fundit…

Gallery V/H/S

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.