Veneno

· Modifikuar · Postuar
Veneno
6.2/14 votat

Veneno me Titra Shqip

Origjina dhe fillimet e karrierës së mundësit më të famshëm Dominikan të të gjitha kohërave, Rafael Sánchezit i njohur ndryshe si Xhek Veneno dhe krye-nemezisë së tij, José Manuel Guzmán ose Relámpago Hernándezit.

Gallery Veneno

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *