Close

Vice

· Updated On · Posted On
Vice
7.1/2463 votat

Vice me Titra Shqip

Historia e Dick Cheney, një burokrat i Uashingtonit, i cili në heshtje mori një fuqi të jashtëzakonshme si zëvendës president i George W. Bush, duke riorganizuar vendin dhe globin me pasoja që ende i ndjejmë edhe sot…

Gallery Vice

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.