Close

Violation

· Updated On · Posted On
Violation
6.1/59 votat

Violation me Titra Shqip

Një grua e trazuar në prag të divorcit kthehet në shtëpi tek motra e saj e vogël pas viteve të ndara. Por kur motra dhe kunati i saj tradhtojnë besimin e saj, ajo fillon një kryqëzatë të egër hakmarrjeje.

Gallery Violation

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.