Vivo

Vivo
7.7/342 votat

Vivo me Titra Shqip

Vivo, aventura e parë muzikore e Sony Pictures Animation që përmban këngë krejtësisht të reja origjinale nga Lin-Manuel Miranda, do të çojë publikun në një aventurë epike, në vende të mrekullueshme dhe reale që nuk janë parë kurrë më parë në animacion.

Gallery Vivo

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *