Close

Voyagers

· Updated On · Posted On
Voyagers
6.2/299 votat

Voyagers me Titra Shqip

Një ekuipazh astronautësh ndërmarrin një mision ku mbizotëron paranoja dhe çmenduria, duke I bërë të mos kuptojnë çfarë është e vërtetë dhe çfarë jo.

Gallery Voyagers

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.