Waar

· Updated On · Posted On
Waar
5.2/35 votat

Waar me Titra Shqip

Ky film është i bazuar në përshkrimin e ngjarjeve të vërteta për luftën kundër terrorizmit në Pakistan duke përfshirë sulmin në një Akademinë e Policisë në Lahore në 2009. Major Mujtaba është një ish-oficer i ushtrisë, i cili doli në pension të parakohshëm nga shërbimi. Tani ish-oficerit do t’i duhet t’i vijë dhe një herë në ndihmë vendit të tij, por s’ka për të qenë e lehtë…

Gallery Waar

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *