Close

Wander

· Updated On · Posted On
Wander
5.4/174 votat

Wander me Titra Shqip

Pas punësimit për hetimin e një vdekjeje të dyshimtë në qytetin e vogël të Uanderit, një detektiv privat, mendërisht i paqëndrueshëm, bindet se çështja që ka marrë përsipër të zbardhë, është e lidhur me të njëjtën “teori konspirative” që shkaktoi dhe vdekjen e vajzës së tij.

Gallery Wander

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.