Warning (2021)

· Modifikuar · Postuar
Warning (2021)
5.8/13 votat

Warning me Titra Shqip

Vetmia, vdekja dhe kuptimi i jetës, të eksploruara përmes jetëve shumë të ndara që përplasen në ndërthurjen e tregimeve të shkurtra të vendosura në Tokën e ardhshme.

Gallery Warning (2021)

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *