Dan Brown’s The Lost Symbol – Episodi 10 (Fundi i Sezonit 1)

· Updated On · Posted On · Series Dan Brown’s The Lost Symbol (2021) · Sezoni 1
Dan Brown’s The Lost Symbol – Episodi 10 (Fundi i Sezonit 1)
7.8/31 votat
Bookmark
Followed by 43 members

Dan Brown's The Lost Symbol me Titra Shqip

Aventurat e hershme të simbolistit të ri të Harvardit Robert Langdon, i cili duhet të zgjidhë një sërë enigmash vdekjeprurëse për të shpëtuar mentorin e tij të rrëmbyer dhe për të penguar një komplot rrëqethës global.

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *