Mayor of Kingstown – Episodi 10 (Fundi i Sezonit 1)

· Updated On · Posted On · Series Mayor of Kingstown (2021) · Sezoni 1
Mayor of Kingstown – Episodi 10 (Fundi i Sezonit 1)
8.7/10 votat
Bookmark
Followed by 14 members

Mayor of Kingstown me Titra Shqip

E vendosur në një qytet të vogël në Michigan, ku industria e vetme e mbetur janë burgjet federale, shtetërore dhe private, historia ndjek familjen McClusky, ndërmjetësit e pushtetit midis policisë, kriminelëve, të burgosurve, rojeve të burgut dhe politikanëve, në një qytet plotësisht të varur nga burgjet. dhe të burgosurit që përmbajnë.

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *