Mayor of Kingstown – Episodi 3

· Modifikuar · Postuar · Series Mayor of Kingstown (2021)
Mayor of Kingstown – Episodi 3
8.7/10 votat
Bookmark
Ndjekur nga 4 members

Mayor of Kingstown me Titra Shqip

E vendosur në një qytet të vogël në Michigan, ku industria e vetme e mbetur janë burgjet federale, shtetërore dhe private, historia ndjek familjen McClusky, ndërmjetësit e pushtetit midis policisë, kriminelëve, të burgosurve, rojeve të burgut dhe politikanëve, në një qytet plotësisht të varur nga burgjet. dhe të burgosurit që përmbajnë.

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *