Close

Whitney

· Updated On · Posted On
Whitney
7.5/137 votat

Whitney me Titra Shqip

Një film dokumentar që ekzaminon jetën dhe karrierën e Uitni Hjuston. Filmime të papublikuara më parë, regjistrime ekskluzive, performanca të rralla dhe intervista me njerëzit që e njihnin më mirë.

Gallery Whitney

,

,

,

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.