Close

Wild Dog

· Updated On · Posted On
Wild Dog
5.8/5 votat

Wild Dog me Titra Shqip

Një prezantim dramatik i gushtit të 2007-ës. Bombardimet në Hyderabad dhe hetimet e thëna nga pikëpamja e AKH-së.

Gallery Wild Dog

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.