Wild Mountain Thyme

· Updated On · Posted On
Wild Mountain Thyme
5.4/61 votat

Wild Mountain Thyme me Titra Shqip

Një fermere kokëfortë, Rozmari Maldun, është e vendosur t’i fitoje zemrën fqinjit të saj, Antoni Reilit. I tronditur nga planet e babait të tij, Tonit, për t’i shitur fermën familjare nipit të tij amerikan dhe nga një “mallkim”, nga i cili mendon se “vuan”, Antoni është i hutuar në rrugën e ndjekjes së ëndrrave të tij, në këtë përrallë komike, prekëse dhe tepër romantike.

Gallery Wild Mountain Thyme

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *