Wildcat

· Modifikuar · Postuar
Wildcat
5.6/8 votat

Wildcat me Titra Shqip

Një reportere ambicioze e vendosur në Lindjen e Mesme, kapet rob pasi autokolonës së saj i bëhet pritë. Ajo përballet me traumën e së kaluarës së saj dhe duhet të gjejë një mënyrë për të rrëzuar militantët që e rrëmbyen.

Gallery Wildcat

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *