Close

Wind River

· Updated On · Posted On
Wind River
7.4/3630 votat

Wind River me Titra Shqip

Një gjuetar ndihmon të zbardhet vrasja e një të reje indiane dhe e përdor çështjen si mjet shpagimi për një veprim të papërgjegjshëm të mëhershëm që përfundoi në tragjedi.

Gallery Wind River

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.