Wonder Woman 1984

· Modifikuar · Postuar
Wonder Woman 1984
6.7/5835 votat

Wonder Woman 1984 me Titra Shqip

Diana Prince jeton qetësisht midis njerëzve në vitet 1980 – një epokë teprimesh të shtyra nga qëllimi për t’i pasur të gjitha. Megjithëse me fuqitë e saj të plota, Wonder Woman mban një profil të ulët duke kuruar objekte të lashta dhe kryen veprime heroike në mënyrë të fshehtë. Por së shpejti, Diana do të duhet të grumbullojë të gjithë forcën, mençurinë dhe guximin e saj ndërsa e gjen veten kundër Lordit Maxwell dhe Cheetah, një njeri i egër që zotëron forcë dhe shkathtësi mbinjerëzore.

Gallery Wonder Woman 1984

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *