Close

Wreck-It Ralph

· Updated On · Posted On
Wreck-It Ralph
7.3/9988 votat

Wreck-It Ralph me Titra Shqip

Ralfi Shkatërrues dëshiron të bëhet po aq i dashur sa karakteri i mirë i lojës së tij, Feliksi Rregullues. Problemi është se askush nuk e do karakterin e keq. Por ama të gjithë adhurojnë heronjtë… Kështu që, kur një lojë moderne mbërrin me karakter Rreshterin e fortë Kaloun, Ralfi e shikon si biletën e tij drejt heroizmit dhe lumturisë.

Gallery Wreck-It Ralph

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.