Close

Wrong Place, Wrong Time

· Updated On · Posted On
Wrong Place, Wrong Time
3/1 votat

Wrong Place, Wrong Time me Titra Shqip

Një skuadër mercenarësh, pasi vjedhin 14 bilion dollarë nga Karteli Meksikan dhe Mafia Ruse, gjejnë strehim në shtëpinë e një familje misterioze me sekrete shqetësuese.

Gallery Wrong Place, Wrong Time

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.