Close

Xico’s Journey

· Updated On · Posted On
Xico’s Journey
7/71 votat

Xico’s Journey me Titra Shqip

Një vajzë, qeni i saj dhe shoku i saj i ngushtë nisen në një rrugëtim të vështirë për të shpëtuar malin e shenjtë nga shkatërrimi. Qeni i saj me sa duket nuk është aspak një qen i zakonshëm.

Gallery Xico’s Journey

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.