XIII: The Conspiracy

· Updated On · Posted On
XIII: The Conspiracy
9/1 votat

XIII: The Conspiracy me Titra Shqip

Gruaja e parë presidente Salli Sheridan qëllohet për vdekje nga një snajper gjatë një konference. Vrasësi largohet nga vendngjarja me shërbimin e brendshëm në kërkim të tij. Tre muaj më vonë një çift të moshuarish gjejnë një preson të plagosur dhe e mjekojnë. Ky person nuk dinte asgjë për identitetin e tij.

Gallery XIII: The Conspiracy

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *