Close

Yes Day

· Updated On · Posted On
Yes Day
7/688 votat

Yes Day me Titra Shqip

Dy prindër, që zakonisht thonë “jo”, vendosin t’u thonë “po”, kërkesave më të çmendura të fëmijëve të tyre, por me disa rregulla themelore, në një ditë të mbushur plot argëtim dhe aventura.

Gallery Yes Day

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.