Close

Zathura: A Space Adventure

· Updated On · Posted On
Zathura: A Space Adventure
6.4/2461 votat

Zathura: A Space Adventure me Titra Shqip

Pasi babain e tyre (Tom Robin) e thërrasin në punë, dy djemtë, Valter ( Xhosh Hatçerson) dhe Dani ( Xhona Bobo), janë lënë nën kujdesin e motrës së tyre adoleshente, Lisa ( Kristin Stuard), që i tha se duhet të rijnë renda. Valter dhe Dani, mendojnë se do të kalojnë një ditë të mërzitshme, por shokohen kur filojnë të luajnë Zathura, një lojë tavoline me tematikë hapësinore, për të cilën ata zbulojnë se ka fuqi mistike pasi shtëpia e tyre transportohet në hapësirën kozmike. Më ndihmën e një astronauti (Dax Shepard), djemtë përpiqen të kthehen në shtëpi.

Gallery Zathura: A Space Adventure

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.