Zero Contact

· Updated On · Posted On
Zero Contact
5/5 votat

Zero Contact me Titra Shqip

I prodhuar në 17 vende të ndryshme krejtësisht virtualisht gjatë pandemisë globale të vitit 2020, filmi ndjek pesë personazhe të bazuar në të gjithë botën, të lidhur vetëm nga përkushtimi i tyre ndaj themeluesit të ndjerë dhe titanit të teknologjisë Finley Hart. Të detyruar të punojnë së bashku për të mbyllur shpikjen më sekrete të Hart-it, një makinë që është ose zgjidhja e problemeve të njerëzimit ose fundi i tokës.

Gallery Zero Contact

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *